Bestellingen opnemen met snelheid van whatsappen met nieuwe Cashr runner interface

Of een horecamedewerker nu op het terras of in de zaak werkt, het is in beide gevallen belangrijk om snel, eenvoudig en foutloos bestellingen op te kunnen nemen en te verwerken.

Cashr leverancier van de honderd procent online kassa’s, heeft daarom zijn online kassa-app verbeterd. Ook op smartphones met beperkte schermafmetingen kan nu met de snelheid van whatsappen bestellingen worden ingevoerd. 
Het bedrijf introduceert zijn nieuwe runner interface tijdens de Horecava van 11 tot en met 14 januari in Amsterdam.
De runner interface van de Cashr online kassa-app is eenvoudig op bestaande tablets en smartphones te installeren. Maar bij een smartphone zijn de schermafmetingen beperkt. Vanuit die gedachte heeft Cashr zijn vormgeving nu op een aantal punten aangepast. Gebruikers kunnen nu op dezelfde manier bestellingen verwerken als dat ze tekst typen in een sms of WhatsApp bericht, doordat de app geschikt is gemaakt om met twee duimen tegelijk te werken. Personeel dat bedient in het restaurant of buiten op het terras kan hierdoor voortaan sneller, gemakkelijker en foutloos bestellingen opnemen en afrekenen.
Vingervlug
Om razend snel met twee duimen tegelijk te kunnen werken is in het design van de Cashr-app rekening gehouden met de ruimte voor de productknoppen en de kleurkeuze voor de diverse aangemaakte productgroepen is aangepast. Verder heeft de nieuwe vormgeving meer witruimtes waardoor de categorieën en de producten duidelijker afleesbaar zijn geworden.
De runner interface, die Cashr in-house heeft ontwikkeld, werkt op alle smartphones en is naast de bestaande userinterface (UI) te gebruiken. De Cashr app is per direct te downloaden voor iOS en Android. Ga hiervoor naar iTunes en de Google Play Store.
De Cashr online kassa-app is gratis. In combinatie met de Cashr Backoffice is Cashr gratis in gebruik tot 20 afgerekende kassabonnen, daarboven is Cashr betaald beschikbaar vanaf € 29,-.
Over Cashr
Cashr is een gebruiksvriendelijke en professionele kassa app voor winkels en horeca-ondernemingen. De Cashr app is gratis te downloaden op iOS en Android smartphones en tablets en te gebruiken in combinatie met de Cashr online backoffice. Voor het gebruik van Cashr betalen klanten een flexibel bedrag per maand dat is gebaseerd op het aantal kassabonnen dat wordt afgerekend. Er is een gratis abonnement waarmee maximaal 20 kassabonnen per maand kunnen worden afgerekend: de ideale manier om Cashr uit te proberen. Meer informatie op www.cashr.nl
Over Reeleezee 
Reeleezee is opgericht met als missie ondernemers in staat te stellen hun boekhouding zelf te doen. Voor accountants biedt Reeleezee geavanceerde online producten die de samenwerking tussen accountant en ondernemer ‘real easy’ maken. Het innovatieve bedrijf werkt met solide en redundante datacentra in Europa, zodat alle data van klanten veilig in de cloud wordt bewaard en de continuïteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd. Reeleezee heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Breukelen en heeft ook kantoren in Turkije en India. Reeleezee is gecertificeerd met het Zeker-Online Keurmerk. Less effort, more business. Kijk voor meer informatie op www.reeleezee.nl 
 
__________________________________________________________________________
De European FinTech Awards is hét platform voor toonaangevende FinTech-bedrijven. Duizenden banen in de bankwereld verdwijnen binnen enkele jaren door talloze ‘FinTech- startups’. Innovatieve bedrijven staan te popelen om talloze gefrustreerde klanten van financiële instellingen van dienst te zijn. Wereldwijd wordt er meer en meer geïnvesteerd in techbedrijven die de gevestigde orde graag omver willen werpen. Neem deel. Word lid van de FinTech Community, bezoek de FinTech Events, meld u aan voor de European Fintech Awards.
__________________________________________________________________________