Batenburg-dochter Seher wil Bevar overnemen

fallback
B.V. Technische Handelsonderneming M. Seher & Co. te Capelle a/d IJssel, een onderdeel van de Handelsgroep van Batenburg Beheer N.V., heeft het voornemen de aandelen van Vestar Holding B.V. en daarmee ook de aan haar verbonden Technische Handelsonderneming Bevar B.V. te Veenendaal over te nemen. Daartoe hebben partijen heden een intentieovereenkomst getekend.

Bevar is een sinds 1954 gevestigde technische groothandel met een uitstekende reputatie. Bevar levert een totaalpakket van bevestigingsartikelen aan Original Equipment Manufacturers (OEM-ers) en system suppliers in de metaal- en kunststofverwerkende industrie, alsmede de automotive industrie. Zowel in de kwaliteit en de samenstelling van de producten, als in de leverperformance wordt toegevoegde waarde geboden aan de klant. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van een geavanceerd logistiek systeem. De omzet van Bevar bedraagt ca. EUR 6 à EUR 7 miljoen op jaarbasis.

Seher is een technische handelsonderneming met een breed assortiment aan producten op de gebieden elektrotechniek, energietechniek en bevestigingstechniek. De divisie Bevestigingstechniek levert producten en oplossingen voor de machine- en apparatenbouw, de automotive industrie en de elektronische industrie. Het productenpakket omvat standaard bevestigingsartikelen als borgringen, spanstiften, spanbussen en schotelveren, alsmede specifieke materialen zoals bevestigingsartikelen voor dun plaatmateriaal, inserts voor kunststof en snelsluitingen.

De overname past in de groeistrategie van Seher en stelt de divisie Bevestigingstechniek in staat het aanspreekpunt te zijn voor zowel het totaalpakket van bevestigingsartikelen, als voor klanten met een behoefte aan zeer specialistische producten en toegepaste kennis.

Gerelateerde artikelen