Automatische koppeling tussen Knab en Cash Software is een feit

Klanten van Knab en Cash kunnen deze zomer een paar uur extra per week van de zon genieten. Er is de afgelopen weken door beide partijen hard gewerkt aan de realisatie van een automatische koppeling.

Alle bankmutaties zullen voortaan geheel automatisch naar het boekhoudpakket gestuurd worden waar ze ook weer geheel automatisch verwerkt worden. De bankmutaties worden gematched met de posten in CASH en direct correct geboekt.

De belangrijke overeenkomst tussen Cash Software en Knab
De twee partijen hebben een totaal ander speelveld, maar zijn het over één ding volkomen eens: alleen door te luisteren naar de klant kun je de meerwaarde van je product verhogen. Zo is ook deze koppeling tot stand gekomen; zowel Knab als Cash Software kregen in een korte periode herhaaldelijk het verzoek om een automatische koppeling tot stand te brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Romy Zwiers, Product Owner bij Knab: “Met het opzetten van de boekhoudkoppeling tussen Cash Software en Knab, gaat er weer een wens van onze klanten in vervulling.”

Voor ZZP’er én accountants- en administratiekantoren
Waarom is deze koppeling een belangrijke aanvulling op de bestaande bankenkoppelingen van CASH? Robert Mijnsbergen, directeur van Cash Software: “Wij hebben een speciaal pakket voor de serieuzere kleine ondernemer in ons assortiment, CASH CompactPro. Een volwaardig boekhoudpakket waar ook facturatie in zit. Deze koppeling is een schitterende aanvulling op dat pakket gezien de doelgroep van Knab. Daarnaast bestaat een heel groot deel van ons klantenbestand uit accountants- en administratiekantoren, die zich in veel gevallen juist richten op de ZZP-ondernemers. Ook voor hen vertaalt deze koppeling zich direct in enorme tijdwinst.”

Totaaloplossing voor accountants- en administratiekantoren
Cash trad vorige maand nog naar buiten met de claim dat echt alles automatisch kan met hun betaalbare totaaloplossing. Het lijkt erop dat ze daar nu met name voor de serieuzere ZPP’er en accountants- en administratiekantoren nog een schepje bovenop hebben gedaan met de realisatie van deze koppeling.