AM Vastgoed versterkt directie

fallback
Met een reeks benoemingen heeft AM Vastgoed, conceptueel ontwikkelaar van centrumgebieden, winkelcentra en kantoren, haar directie versterkt. Daarbij is zij verheugd over het feit dat deze benoemingen uiting geven aan de interne doorstroming van ervaren en talentvolle managers.

Ing. E. (Ebbe) van Wijngaarden (45 jaar) is benoemd tot directeur Kantoorontwikkelingen en Techniek. Hij maakte als technisch directeur reeds deel uit van de directie van AM Vastgoed, waar hij in 1989 in dienst trad.

Ir. R. (Richard) Reulink MRE (37 jaar) treedt aan als directeur Winkelontwikkelingen. Hij werkt sinds 1995 bij AM Vastgoed, laatstelijk als adjunct directeur Winkelontwikkelingen.

Ing. S. (Sven) Mathijssen (43 jaar) is benoemd tot directeur Multifunctionele Ontwikkelingen. Hij was commercieel adjunct directeur en sinds 1999 werkzaam voor AM Vastgoed.

D. (David) Coster (35 jaar) is benoemd tot directeur Verhuur Nederland en België. Hij was adjunct directeur Verhuur Nederland.

Drs. J. (Jacco) Vermeij RA MRE (38 jaar) is benoemd tot directeur Asset Management van AM Development. Hij was directeur Kantoorontwikkelingen van AM Vastgoed. Als directeur Asset Management zal hij gaan bijdragen aan de vorming van beleggingsfondsen in samenwerking met financiële partners. Hierdoor wil AM participeren in en profiteren van de waardeontwikkeling van de door haar opgeleverde winkelcentra in Zuid- en Centraal Europa.

Tevens is drs. P. (Phil) Jonckheer MRE (36 jaar) benoemd tot adjunct-directeur Kantoorontwikkelingen. Hij was ontwikkelingsmanager Kantoren bij AM Vastgoed.

De directie van AM Vastgoed en Asset Management staat net als voorheen onder voorzitterschap van
J. (Jaap) Gillis MBA MRICS, tevens lid van de Raad van Bestuur van AM NV.