Alex van Groningen breidt team uit

fallback
Begin 2011 heeft Alex van Groningen BV, dienstverlener en uitgever voor finance professionals, het team voor online en community activiteiten uitgebreid.

Alex van Groningen BV is al 16 jaar actief met dienstverlening en uitgaven voor financiële professionals. Vanwege sterke groei en uitbreiding van haar activiteiten op de markt voor opleidingen, congressen en arbeidsmarktcommunicatie heeft Alex van Groningen een aantal personeelswijzigingen doorgevoerd.

Melle Eijckelhoff is per 3 januari aangetreden als Algemeen Directeur. Hij komt van Kluwer waar hij Community Manager en uitgever was voor de publieke sector. Zijn aandachtsgebieden naast het dagelijks leidinggeven zijn de magazines CFO Magazine, Tijdschrift Financieel Management en Fusie & Overname, en het jaarcongres Public Finance dat plaatsvindt in november 2011.

Michael van Asperen is per 1 februari benoemd tot Community Manager. Hij was al enkele jaren werkzaam bij Alex van Groningen als Account Manager. Hij zal zich onder meer toeleggen op het managen van verschillende communities, waaronder de CFO-community. Hieronder vallen verschillende activiteiten zoals de congressen CFO Day en Finance Transformation, het Jaarcongres Controlling en frequente rondetafelsessies.

Jeroen Sentel is per 1 februari benoemd tot Product Manager Online. Hij was al actief bij het bedrijf als Manager Internet Development. Hij gaat zich onder meer bezighouden met het uitbreiden van de online activiteiten en het doorontwikkelen van Finance.nl en FM.nl (Financieel-Management.nl). Het wordt voor bedrijven steeds lastiger om goede financials te vinden en aan zich te binden, Finance.nl en FM.nl bieden hierin een oplossing. Daarnaast ligt de focus op het creëren van synergie tussen de online- en offline activiteit van Alex van Groningen BV.: Kennis, Carrière en Communities.

De komende periode zullen ook de afdelingen Sales en Marketing worden uitgebreid.