Akzo Nobel benoemt Director Internal Auditing

fallback
Akzo Nobel heeft bekendgemaakt dat Paul Grimmelikhuizen (51) per 1 december 2003 benoemd zal worden tot Director van de afdeling Internal Auditing. Hij zal Arie den Butter (61) opvolgen die, in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, Akzo Nobel per dezelfde datum verlaat.

De heer Grimmelikhuizen heeft meer dan 25 jaar bij Akzo Nobel gewerkt en verschillende functies bekleed in Nederland, Frankrijk en Duitsland. De afgelopen jaren was hij Financial Officer bij Acordis. Om een goede overgang van verantwoordelijkheden te waarborgen is de heer Grimmelikhuizen met ingang van 29 april jl. bij Akzo Nobel in dienst getreden. Vanaf 1 juli 2003 is hij fulltime beschikbaar.

De heer Den Butter heeft bij Akzo Nobel een rijke carrière achter de rug van meer dan 38 jaar. Naast hoofd van Akzo Nobels Internal Auditing-afdeling is hij ook voorzitter van het bestuur van het Instituut van Internal Auditors Nederland. Tevens vervulde hij sinds 1978 diverse functies binnen het NIVRA, vooral in commissies verband houdend met de
gedrags- en beroepsregels.