Affidea kiest voor Planon

Om te voldoen aan lease accounting-standaard IFRS 16, heeft Affidea gekozen voor Planon.

Affidea Group, de grootste Europese dienstverlener op het gebied van diagnostische beeldvorming, poliklinische diensten en kankerzorg, heeft gekozen voor de lease accounting-oplossing van Planon Software om te voldoen aan IFRS 16. Accountants- en adviesorganisatie KPMG zal Affidea bijstaan als vakkundige implementatiepartner, voor een compliant en tijdige implementatie.

Affidea heeft 260 centra in 16 landen, werkt samen met meer dan 9.200 ervaren professionals en verricht jaarlijks meer dan 13 miljoen diagnostische onderzoeken. Hiermee voorziet de organisatie miljoenen patiënten van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg.

In 2017 heeft Planon haar bestaande Integrated Workplace Management System (IWMS) uitgebreid met een innovatieve lease accounting-oplossing. Andrew Hodgson, Senior Director, Group Accounting, Systems and Processes bij Affidea zegt het volgende: “We hebben gekozen voor Planons softwareoplossing voor IFRS 16 vanwege hun bewezen track record, de mogelijkheid om grote aantallen leases in complexe bedrijven te verwerken en het extra pluspunt van volledige ondersteuning door partners zoals KPMG, wat ons alle vertrouwen geeft in een succesvolle implementatie in meerdere markten. Ik ben ervan overtuigd dat dit met de vakkundige ondersteuning van zowel Planon als KPMG soepel zal verlopen.”