aEsize8 is live: succesvolle lancering vernieuwd platform voor Inkoop, Finance & HR

Esize8 is officieel live! Esize, leverancier van Cloud Spend Management-oplossingen, lanceert de vernieuwde suite bedrijfssoftware voor de domeinen Inkoop, Finance & HR. Met deze versie introduceert Esize, naast uiteenlopende innovatieve functionaliteiten, een volledig vernieuwde gebruikersinterface in een eigentijdse look & feel. Esize8 biedt hiermee de beste gebruikerservaring in de historie van het platform en onderscheidt zich als de meest gebruiksvriendelijke oplossing in de markt. Nieuwe features zijn onder meer een persoonlijke, eenvoudig in te richten startpagina (widgets) en een slimme zoekfunctionaliteit (zoals Google search). Daarnaast introduceert Esize als onderdeel van haar mobiele strategie een aantal apps (iOS en Android) die het mogelijk maken om ook op smartphones en tablets specifieke taken af te handelen, zoals bijvoorbeeld het goedkeuren van bestellingen en facturen of het digitaal indienen van declaraties.

Ambitie
Esize heeft forse investeringen gedaan om het productportfolio te versterken en concreet invulling te geven aan de groeistrategie van de organisatie. De nieuwe release is een belangrijke mijlpaal in de ambitieuze roadmap die is uitgestippeld met als doel om nieuwe functionele ontwikkelingen op het platform in de toekomst nog sneller, efficiënter en beter te kunnen doorvoeren. Uitgangspunt van de productontwikkeling is om de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van het platform verder te vergroten. Esize heeft het ontwikkelproces doorlopen in samenspraak met haar gebruikers. ”Esize8 is ontwikkeld met onze gebruikers in het achterhoofd”, zegt Tim Schaefers, Managing Director van Esize. “Door de bètaversie uitvoerig te toetsen aan de behoeften van onze gebruikers, zetten wij een nieuwe standaard die tegemoet komt aan de verwachtingen onze klanten”.
 
Gebruiksvriendelijk
In Esize8 kan iedere gebruiker een individuele startpagina inrichten en deze eenvoudig zelf personaliseren. Zo heeft elke gebruiker een overzichtelijk dashboard met individuele taken en uit te voeren acties, maar kan bijvoorbeeld ook widgets, favoriete websitelinks of RSS feeds toevoegen. Een slimme ‘in-memory’ zoektechnologie helpt gebruikers om sneller en makkelijker de juiste informatie te zoeken en te vinden binnen het hele platform, maar ook daarbuiten. Om het platform beter toegankelijk te maken op mobiele apparaten introduceert Esize een aantal apps voor smartphones en tablets (iOS en Android). Niet alleen klanten profiteren van de vernieuwingen in Esize8. Vele duizenden leveranciers handelen op dit netwerk hun zakelijke transacties af met de inkooporganisaties die actief zijn op het platform. 
 
Vergaande procesintegratie
Esize zoekt naar continue uitbreiding van het platform op functioneel niveau. Tim Schaefers licht toe: “Onze klanten zien Esize steeds vaker als een volwaardig en kostenefficiënt alternatief om bestaande, complexe ERP-pakketten te downsizen. Zonder de ambitie te hebben om een ERP-applicatie te willen ontwikkelen zullen we nieuwe aanvullende functionaliteit gaan bieden om nog beter aan de wensen van de CFO tegemoet te komen. Denk aan de uitbreiding van het platform met een nieuwe module voor budget management. Onze klanten hebben steeds hogere verwachtingen als het gaat om transparantie en controle over processen en uitgaven, en zoeken daarbij de juiste ondersteuning. Dit vraagt om een oplossing die het volledige inkoop- en factuurafhandelingsproces integraal ondersteunt in één systeem. Wij zien in de markt dan ook een groeiende belangstelling voor geïntegreerde oplossingen die organisaties helpen om hun uitgaven beter inzichtelijk te krijgen”.
 
Belangstelling uit de markt
De eerste reacties op de nieuwe release van klanten en vanuit de markt noemt Tim Schaefers zeer positief: “Uiteraard staan wij open voor verzoeken van belangstellenden om een demonstratie te geven. Wij nodigen hen van harte uit om contact met ons op te nemen”.
Voor meer informatie: www.esize.com/nl