Advocatenkantoor AKD Prinsen Van Wijmen verstevigt kennismanagement met Hummingbird Enterprise.

fallback
Nederlands twee na grootste advocatenkantoor deelt, ontsluit en beheert informatie wereldwijd in real-time. Hummingbird Ltd. (Nasdaq: HUMC; TSE: HUM), ontwikkelaar van Enterprise Information Management-oplossingen, heeft het Nederlandse advocatenkantoor AKD Prinsen van Wijmen Hummingbird nterprise 5.0 geleverd voor document- en kennismanagement en portal-technologie. AKD Prinsen van Wijmen behoort tot de top drie van de Nederlandse advocatenkantoren. Hummingbird Enterprise biedt het kantoor een veilige en centrale toegang tot de belangrijkste applicaties en documenten, en stelt de medewerkers in staat documenten en informatie real-time te delen, te ontsluiten en te beheren.

AKD Prinsen van Wijmen, dat een strategische alliantie heeft met Deloitte & Touche Legal, maakt deel uit van een omvangrijk nationaal en internationaal netwerk van zakelijke dienstverleners. Met de geïntegreerde document- en kennismanagementoplossing van Hummingbird kunnen de medewerkers relevante informatie delen en ontsluiten, ongeacht de plaats waar ze actief zijn. Zo kan het snelgroeiende advocatenkantoor de interne processen sterk verbeteren. “Door onze groei is de noodzaak van het intern automatiseren van documentprocessen en het bedrijfsbreed beschikbaar maken van expertise steeds groter geworden”, zegt Stella Donselaar, Knowledge Management Manager bij AKD Prinsen van Wijmen. “Op basis van de bewezen dienstverlening en talloze succesvolle implementaties van Hummingbird zijn we ervan overtuigd dat Hummingbird Enterprise de beste oplossing is voor onze organisatie.”

Hummingbird zal in samenwerking met de lokale partner Timesoft een webgebaseerde desktopomgeving creëren voor het advocatenkantoor. De Hummingbird Enterprise-technologie zal de juridische teams van AKD Prinsen van Wijmen in dat verband snelle toegang bieden tot gestructureerde en ongestructureerde data, waaronder interne memo’s, correspondentie en pleitnota’s. Het sterk schaalbare en flexibele platform geeft verder toegang tot de belangrijkste applicaties, zoals tijdregistratie- en factureringsystemen en Microsoft Outlook. Timesoft is verder verantwoordelijk voor de ontwikkeling van
e-Clips plug-ins waarmee klant- en dossierinformatie en managementrapportages beschikbaar zijn voor eindgebruikers via het Hummingbird-portal. Eenmaal ingelogd op het portal hebben de medewerkers van AKD Prinsen van Wijmen toegang tot alle kernapplicaties van het bedrijf.

“De krachtige, open architectuur en flexibiliteit van Hummingbird Enterprise geeft onze klanten de hulpmiddelen en technologie in handen, die nodig zijn om kennis binnen de organisatie optimaal te gebruiken”, zegt Tony Heywood, Senior Vice-President EMEA van Hummingbird Ltd. “Wij zijn enthousiast over de keus van AKD Prinsen van Wijmen om met Hummingbird Enterprise vorm te geven aan haar informatiemanagementstrategie en het versterken van haar klantrelaties.”

AKD Prinsen van Wijmen.
Na de recente overname van de Nederlandse activiteiten van Andersen Legal is AKD Prinsen van Wijmen één van de drie grootste advocatenkantoren in Nederland. Als onafhankelijk onderdeel binnen de strategische alliantie met Deloitte & Touche Legal biedt AKD Prinsen van Wijmen multidisciplinaire diensten en hoogwaardig juridisch advies. Dankzij de alliantie beschikt AKD Prinsen van Wijmen tevens over toegang tot een internationaal netwerk van specialisten. Voor meer informatie: www.akd.nl.

Timesoft.
Timesoft is al meer dan 25 jaar een toonaangevende softwareleverancier en implementatiepartner voor de juridische wereld en professionele dienstverleners. Het bedrijf is reseller van onder meer Hummingbird Ltd., CMS OPEN, Changepoint, DeltaView en Cognos. Voor meer informatie: www.timesoft.nl.

Hummingbird Enterprise.
Hummingbird Enterprise biedt klanten een compleet overzicht van hun kennis- assets door de geïntegreerde inzet van technologieën voor portals, connectivititeit, document- management, records management, kennismanagement, business intelligence, collaboration en data-integratie in een Enterprise Information Management-systeem (EIMS). Met Hummingbird Enterprise kunnen bedrijven de volledige levenscyclus van hun bedrijfskennis en -informatie optimaal beheren.

Hummingbird Ltd.
Hummingbird Ltd. is een wereldwijd opererende leverancier van bedrijfssoftware en telt circa 1.300 medewerkers die actief zijn in 40 landen. Hummingbird Enterprise is het vlaggenschip van Hummingbird en biedt een complete en geïntegreerde suite voor kennis- en informatiemanagament. Met deze groep applicaties kunnen bedrijven de volledige levenscyclus van hun interne informatie beheren. Op dit momenten maken meer dan vijf miljoen mensen gebruik van de Hummingbird-software om informatie te ontsluiten, te delen en te beheren. Voor meer informatie: www.hummingbird.com.