Adaptive Insights in Gartner Magic Quadrant

Adaptive Insights van Workday benoemd tot leider in Magic Quadrant voor financiele planning- en analyseoplossingen in cloud.

Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), toonaangevend leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat Adaptive Insights, onderdeel van Workday, door Gartner Inc. is gepositioneerd als Leader in het 2019 Magic Quadrant for Cloud Financial Planning and Analysis Solutions voor de Adaptive Insights Business Planning Cloud. Dit is het derde jaar op rij dat Adaptive Insights als Leader erkend wordt.

Bedrijven en instanties van ieder formaat en in iedere sector moeten sneller dan ooit kunnen werken en zich continu kunnen aanpassen. Om dit te bereiken, maken meer dan 4350 organisaties gebruik van Adaptive Insights voor een continue, alomvattende aanpak voor bedrijfsplanning. Hierdoor zijn deze organisaties in staat beter onderbouwde besluiten te nemen in minder tijd.

Adaptive Insights is in 2018 overgenomen door Workday, als aanvulling op Workday Financial Management en Workday Human Capital Management. Met Adaptive Insights kunnen Workday klanten hun planning, uitvoering en analyses voor het gehele bedrijf uitvoeren in één door machine learning gedreven systeem. Deze visie zorgt ervoor dat gezamenlijke klanten beter bediend kunnen worden. Bovendien sluit Adaptive Insights perfect aan op het huidige aanbod van de Workday-applicaties als onderdeel van de ‘Power of One’: één databron, één security-model, één gebruikservaring en één Workday community.

Gerelateerde artikelen