Ad van der Poel opgenomen in Global Finance’s Who’s Who in Treasury & Cash Management

De Nederlander Ad van der Poel, Baware's Senior Vice President, Financing Services is een van de professionals die door Global Finance is geselecteerd in de 2016-editie van de jaarlijks terugkerende Who's Who in Treasury & Cash Management. Van der Poel wordt geprezen voor het opzetten van nieuwe betalingsstrategieën om zo bedrijven te helpen bij het verbeteren van cashflow en werkkapitaal. Hij is het gedachtegoed achter Basware's innovatieve Financing Services-divisie en leidt deze afdeling nog steeds, alsmede de flexibele financing-oplossingen.

“We zijn trots dat Ad is als lid is toegetreden tot deze elite groep Treasury & Cash Management-professionals. Dit alles als gevolg van zijn innovatieve bijdragen in deze specifieke branche”, zegt Esa Tilihä, CEO van Basware. “Hij heeft nieuwe voorstellen voor betalings-, financing- en cashmanagement geïnitieerd om zo organisaties, ongeacht bedrijfsgrootte, te helpen bij het optimaliseren van het werkkapitaal, het verbeteren van de cashflow en de liquiditeit. Deze middelen maken het voor bedrijven mogelijk om zakelijke mogelijkheden te benutten en op de wereldmarkt competitiever te worden.” 
Van der Poel was een belangrijke schakel bij de realisatie van Basware Financing Services, een portfolio van real-time, flexibele financing- en betalingsmogelijkheden waarmee strategisch cashmanagement mogelijk wordt gemaakt. Door een combinatie van deze diensten kunnen bedrijven verschillende cashflow- en werkkpaitaalvoorwaarden op verschillende tijdsmomenten aanspreken en er verschillende betalingsopties voor verschillende leveranciers op nahouden. Global Finance’s Who’s Who in Treasury & Cash Management erkent de meest invloedrijke, creatieve en krachtige mensen in zakelijke treasury- en transactiediensten. Het wordt uitgegeven in het septembernummer 2016 als onderdeel van Global Finance’s Editorial Review Board en is gebaseerd op de nominaties, discussies met analisten, consultants en onafhankelijke onderzoeken.