Accountant Paul van Vroonhoven wordt nieuwe CFO van VDL Groep

Paul van Vroonhoven, voormalig voorzitter van Govers Accountants/Adviseurs, zal per 1 januari 2017 toetreden tot de hoofddirectie van het Eindhovense famil

Van Vroonhoven (51) is sinds 1990 werkzaam bij Govers. In 2002 werd hij partner en in 2005 vennoot van dit kantoor. Hij was vele jaren de externe accountant van VDL Groep, waardoor hij zeer bekend is met de structuur en de financiën van het bedrijf. In verband met de herziene regelgeving van accountants was hij reeds in 2015 teruggetreden als externe accountant van VDL Groep. Het toetreden tot de hoofddirectie van VDL Groep heeft geleid tot het terugtreden uit de maatschap van Govers per 31 december 2015.

Jan Karssen (65), huidig financieel directeur VDL Groep, zal in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, in de loop van 2017 terugtreden als lid van de hoofddirectie van VDL Groep en directeur VDL Nederland. Karssen is sinds 1999 werkzaam bij VDL Groep. Hij is begonnen als adjunct-directeur VDL Nederland en werd later directeur VDL Nederland. In 2001 trad hij toe tot de adjunct-directie van VDL Groep en in 2013 werd hij lid van de hoofddirectie. Hij zal als adviseur aan VDL Groep verbonden blijven.