Accenture helpt focus van ING uit te breiden

fallback
ING Group (NYSE: ING) heeft een vijfjarig contract getekend met Accenture (NYSE: ACN) voor het management van ING Flexforce, een nieuwe dienst die voor ING Intermediair, in Nederland, het complete management van alle tijdelijke medewerkers verzorgt. De verdere details van het contract worden niet openbaar gemaakt.

Het contract betekent dat Accenture verantwoordelijk zal zijn voor de bezetting van en het algemene management over alle niet-financiële tijdelijke medewerkers. Het stelt ING Intermediair, ING’s verzekeringen divisie, in staat de snelheid en efficiency van de inzet van tijdelijke medewerkers te verbeteren. ING Flexforce is opgericht om nog flexibeler in de behoefte aan tijdelijke medewerkers te voorzien, zodat tijdelijke medewerkers beter thuis zijn in en beantwoorden aan de specifieke behoeften van ING’s intermediairs.

“ING Flexforce is een uitstekend voorbeeld hoe vooraanstaande verzekeraars hun dienstverlening aan tussenpersonen en klanten kunnen verbeteren terwijl de operationele kosten worden teruggebracht en middelen beter en efficiënter worden ingezet,” zegt Yvonne De Ridder, Accenture Partner en verantwoordelijk voor ING. “Accenture is verheugd om met ING te kunnen samenwerken en hen te helpen hoogwaardige kwaliteitsprestaties neer te zetten en de dienstverlening, in de verzekeringsmarkt, naar klanten te verbeteren.”