Accenture benoemt partners

fallback
Accenture benoemt Joost van de Meent (35) en Tom van der Spek (37) tot partner en stelt ook twee associate partners aan. Het management consultancy en technology services bedrijf Accenture heeft met ingang van heden twee nieuwe partners benoemd.

Daarmee komt het aantal partners bij Accenture in Nederland op achtentwintig. Tegelijkertijd heeft Accenture twee associate partners benoemd. Joost van de Meent (35) is partner binnen de Utilities groep geworden en zal zijn werkzaamheden voor de energie- en waterleidingbedrijven combineren met zijn functie als directeur van Accenture Technology Solutions. Van de Meent werkt 3,5 jaar voor Accenture en is verantwoordelijk voor de opzet van Accenture Technology Solutions, waar inmiddels 250 mensen aan het werk zijn. Daarvoor werkte hij als European Marketing & Quality Director bij GE Capital.

Tom van der Spek (37) is partner geworden binnen de Financial Services groep en werkt voor de grote bank- en verzekeringsinstellingen van ons land op het gebied van Strategie en Business Architectuur. Van der Spek is medeverantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de verzekeringspraktijk in Nederland en het begeleiden van diverse bedrijven bij het opzetten van Shared Operations. Hij werkt negen jaar voor Accenture en was daarvoor bij ABN/Amro werkzaam.

Als Associate Partner zijn Eric van den Bos (38) en Bas Telgenkamp (37) benoemd. Van den Bos is werkzaam binnen de Overheidsgroep op het terrein van Finance & Performance Management; met een focus op Shared Services Center Solutions voor overheidsorganisaties. Hij werkt 12 jaar voor Accenture. Telgenkamp, 11 jaar actief voor Accenture, werkt binnen de Products groep voor bedrijven in consumentenproducten. Hij is betrokken bij de begeleiding van grote complexe veranderingsprocessen.

Accenture is een wereldwijd bedrijf voor management consulting en technology services. Zij werkt met haar klanten samen om hen te helpen hun ambities te realiseren en tastbaar resultaat te leveren. Dankzij diepgaande kennis van de markt, een wereldwijd netwerk én bewezen ervaring in consulting en outsourcing, kan Accenture de juiste mensen, vaardigheden, allianties en technologieën inzetten. In 47 landen werken meer dan 80.000 medewerkers voor klanten in alle denkbare branches, waarvan meer dan 900 in Nederland. De wereldwijde omzet bedraagt 11,6 miljard dollar over het fiscaal jaar dat eindigt op 31 augustus 2002. Zie ook www.accenture.com

Gerelateerde artikelen