6 MKB accountants voorgedragen voor de Nationale Accountancy Awards

De meest innovatieve accountantskantoren leveren meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en zijn daardoor ook nog eens goedkoper. Zij leveren ondernemers meer waarde en denken beter mee. Ook nemen zij de ondernemer werk uit handen en vergroten en versnellen zij de toegang tot cruciale informatie.

Veel ondernemers vragen zich af of dit soort accountants überhaupt wel bestaan en wie het dan zijn. De ‘Nationale Accountancy Awards’ wijst ze aan. Ten overstaan van 1000 financieel managers worden de winnaars bekend gemaakt op de Financial Systems Beurs op 21 mei 2015. Zakelijk Nederland leest alles over de slimste en meest innovatieve accountants in het FD, CFO en FM Magazine.
De volgende 6 kantoren zijn reeds voorgedragen voor de Nationale Accountancy Awards.
Meest innovatieve MKB kantoor Noord Nederland
BentAcera
Gooitzen Boonstra – Accountant
Locatie: Heerenveen
Over dit kantoor: “Optimaliseren processen bij klanten. Ze hebben daar zelfs een werkwoord voor in het leven geroepen: bentaceren!”
Meest innovatieve MKB kantoor Zuid Nederland
Van Hoek Tilburg
Olaf van Hoek – Directeur eigenaar
Locatie: Tilburg
Over dit kantoor: “Olaf is een echte innovator, met ‘Ondekkracht’ geeft hij daar vorm aan in zijn kantoor. Altijd nieuwe dingen, tools en hulpmiddelen uitproberen om zijn dienstverlening te verbeteren.”
Meest innovatieve MKB kantoor West Nederland
Van Driel Finance
Dennis van Driel – Directeur
Locatie: Capelle a/d IJssel
Over dit kantoor: “Niet groot, maar wel volop geautomatiseerd met een portaal en een prachtige overstapservice voor toekomstige klanten. Dit soort kantoren winnen de oorlog.”
Status Finance
Raymond Schijff – Directeur
Locatie: Voorburg
Over dit kantoor: “Richtte uit frustratie dat klanten nooit centraal stonden zijn eigen kantoor op. Door groot bereik en de drive van de medewerkers om de klant op nummer 1 te zetten boekt dit kantoor succes op succes.”
Meest innovatieve MKB kantoor Oost Nederland
STYB (Stick To Your Business)
Patrick Hermans – mede eigenaar
Locatie: Borculo
Over dit kantoor: “Bij STYB rollen ze eigenhandig de kappersmarkt op, door een eenvoudige oplossing te introduceren waarbij Kappers af zijn van de administratie, en tot op de dag nauwkeurig weten hoe goed die knipdag is geweest. Met hippe App voor actueel inzicht.”
Ten Kate Huizinga Accountants
René Scholten – Directeur accountancy
Locatie: Enschede
Over dit kantoor: “Focussen volledig op het in huis halen van toppers in de markt, accountants en ondersteunend personeel die de veranderende vraag  en verwachtingen in de markt aankunnen en overtreffen.”
Meld uw kantoor ook aan voor de Nationale Accountancy Awards. Genomineerde kantoren worden landelijke bekend gemaakt in publicaties in onder andere het FD, diverse accountantsbladen op FM.nl en CFO.nl. De winnaars ontvangen een award op 21 mei 2015 op de beurs Financial Systems ten overstaan van 1000 financieel managers en 500 collega MKB accountants.  Aanmelden kan hier

Gerelateerde artikelen