10 verbluffende stats over de European FinTech Awards

Dat het onderwerp 'FinTech' momenteel hot is tonen de volgende 10 statistieken aan over de aankomende European FinTech Awards op 14 april 2016.

De European FinTech Awards is hét platform voor toonaangevende FinTech-bedrijven. Duizenden banen in de bankwereld verdwijnen binnen enkele jaren door talloze ‘FinTech- startups’. Innovatieve bedrijven staan te popelen om talloze gefrustreerde klanten van financiële instellingen van dienst te zijn. Wereldwijd wordt er meer en meer geïnvesteerd in techbedrijven die de gevestigde orde graag omver willen werpen. 
De belangstelling voor dit evenement is overweldigend. Dit toont de urgentie aan van gewenste veranderingen in de financiële sector. De onderstaande statistieken spreken voor zichzelf:
> 400 vertegenwoordigers van toonaangevende FinTech bedrijven zijn al aangemeld.
> 50 FinTech investors zijn aanwezig. 
> 50 FinTech Banking Innovation Managers maken hun opwachting.
> 100 FinTech CEO’s zijn aanwezig. 
> 50 juryleden geven acte de présence. Dit zijn de Europese topexperts op FinTech-gebied.
> 400 genomineerden voor de 100.fintech.nl zijn persoonlijk aanwezig.
> 30.000 stemmen zijn binnen voor de European FinTech 100  !!! 
> 100.000 paginaweergaven zijn gemeten op 100.fintech.nl
> 10 toonaangevende Nederlandse media zijn aanwezig, waaronder het FD, de Telegraaf en RTLZ.
__________________________________________________________________________
De European FinTech Awards is hét platform voor toonaangevende FinTech-bedrijven. Duizenden banen in de bankwereld verdwijnen binnen enkele jaren door talloze ‘FinTech- startups’. Innovatieve bedrijven staan te popelen om talloze gefrustreerde klanten van financiële instellingen van dienst te zijn. Wereldwijd wordt er meer en meer geïnvesteerd in techbedrijven die de gevestigde orde graag omver willen werpen. Neem deel. Word lid van de FinTech Community, bezoek de FinTech Events, meld u aan voor de European Fintech Awards.
__________________________________________________________________________ 
Gerelateerde artikelen