De vierde editie van Financial Systems op donderdag 21 mei 2015 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein biedt een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor financiële professionals waaronder natuurlijk ook accountants.

Speciaal voor innovatieve en ambitieuze MKB accountants zijn er op deze unieke dag een aantal belangrijke momenten ingebouwd die u niet mag missen:

Innovatieve Accountancy Software op Financial Systems 2015

Ruim de helft van de accountantskantoren in Nederland ervaart problemen met de digitalisering van hun dienstverlening zoals met SBR en het inrichten van klantportals. De software is er klaar voor. Deze accountantskantoren missen de expertise om optimaal gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Op de beursvloer van Financial Systems zijn diverse toonaangevende leveranciers van accountancy software vertegenwoordigd waaronder AFAS, MUIS Software, Visma en Visionplanner en vele anderen. Zij helpen u graag met uw actuele IT-vraagstukken en openen daarmee de deur naar een hogere standaard van werken. Zorg dat u klaar bent voor de verdere digitalisering van uw vakgebied. Mis deze expo niet!

Topsprekers op het snijvlak van IT & Accountancy

Parallel aan de expo loopt een uitgebreid vakinhoudelijke programma waarin de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het snijvlak van IT en Accountancy aan bod komen. Sprekers zijn onder meer Han Mesters, Sector Banker ABN AMRO; Gerard Bottemanne, Directeur GBNED; Jacques Urlus, Beleidsadviseur ICT & Accountancy NBA en John Sloof. Projectmanager SBR KvK Nederland.

Het volledige programma vind u door hier te klikken.

Ontmoet de meest innovatieve accountantskantoren van Nederland

De beste accountantskantoren van Nederland bieden meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en leveren meer klantwaarde. Zij boeken verbluffende resultaten en werken sneller en efficiënter. Veel ondernemers vragen zich af of dit soort accountantskantoren überhaupt wel bestaan en welke kantoren het dan zijn. De Nationale Accountancy Awards welke tijdens Financial Systems 2015 worden uitgereikt, wijst deze kantoren aan. In diverse elevator pitches tonen deze accountantskantoren hoe zij extreem succesvol zijn door de inzet van innovatieve software. Dit kunt u toch ook?
___________________________________________________________________________________________________
De genomineerden voor de 'Nationale Accountancy Awards 2015' zijn accountants die slimmer werken, minder kosten in rekening brengen en beter adviseren. Die gebruik maken van de meest innovatieve technologie. Bezoek de pitches en uitreiking tijdens Financial Systems 2015
___________________________________________________________________________________________________
 
Deelname aan Financial Systems is gratis als u werkzaam bent in een financiële functie zoals bijvoorbeeld financieel directeur,  financieel manager, controller, cash manager of credit manager.

Klik hier om gratis aan te melden. Uw registratiecode is AVG2015

Mis het niet! Graag tot ziens op donderdag 21 mei aanstaande in het NBC Congrescentrum.