De financiële wereld is volop in beweging. Waar gaat het naar toe? Welke ontwikkelingen zijn echt belangrijk en wat betekent dat voor uw rol als financieel manager, CFO of controller? Diverse topsprekers uit de financiële wereld - waaronder voormalig minister van Financiën Jan Kees de Jager - werpen hun licht op deze vragen tijdens de Canon themadag #inbeeld | The Future of Finance op dinsdag 24 september.

 
De afgelopen tijd heeft Canon Nederland haar organisatie vernieuwd en daar is zij uiteraard trots op. Het hoofdkantoor is verhuisd van Amstelveen naar ’s-Hertogenbosch en de integratie met het in 2010 overgenomen Océ is voltooid. Canon’s producten- en dienstenportfolio is sterk uitgebreid. Eén van de dingen die niet is veranderd, is dat Canon zich graag verdiept in úw organisatie.

Vandaar dat Canon u uitnodigt voor een (hernieuwde) kennismaking! In september en oktober is het hoofdkantoor van Canon een maand lang het decor van een serie evenementen genaamd #inbeeld, waarbij iedere dag de processen en organisaties binnen een bepaalde branche of vakgebied centraal gezet worden door middel van interessante onafhankelijke gastsprekers, praktijkcases en workshops.

Op dinsdag 24 september vindt de themadag plaats die speciaal is afgestemd op vraagstukken binnen het financiële vakgebied. Canon biedt daarbij een platform om in gesprek te gaan over zaken als het flexibiliseren van kosten. Het is een interactief evenement, waarin uw vragen als financiële professional centraal staan. Er is naast kennisdeling ook veel ruimte voor netwerken.

Om 13:00 wordt de middag geopend door Antoine Verhoeven, Channel Director Canon Business Services en voormalig Finance Director van Canon Nederland N.V. Hij zal het kader schetsen voor deze dag, waarbij hij ingaat op de uitdagingen die de financiële markt momenteel kent.

Daarna is het tijd voor praktijkkennis. Leer van Jaap Verkerk, CFO van Volvo Nederland, hoe u kosten kunt flexibiliseren in uw bedrijfsketen. Hoe zorgt u ervoor dat uw onderneming juist in onzekere tijden flexibel en dynamisch kan opereren? Guust Jutte en Bas Kamp van de Rabobank zullen hetzelfde thema belichten, maar vanuit het perspectief van de bank.

Ten slotte is het woord aan politicus en econoom Jan Kees de Jager die zijn unieke visie op de macro-economie en (toekomstige) financiële wereld met u zal delen.

Als financiële professional kunt u kosteloos aanwezig zijn op dit inspirerende evenement. Meld u aan via: www.canon.nl/financeinbeeld

Andere themadagen die voor u wellicht interessant zijn:
- #inbeeld | De Ondernemer
www.canon.nl/ondernemerinbeeld
- #inbeeld | Inkopers
www.canon.nl/inkopersinbeeld
- #inbeeld | ICT en Facilitair
www.canon.nl/ictenfacilitairinbeeld

Het volledige programma staat op www.canon.nl/inbeeld