Karsten Kohl in dienst van treasury & risk adviesbureau Zanders

Corporate finance-adviseur Zanders

Karsten Kohl treedt in dienst bij Treasury & Risk adviesbureau Zanders als partner in de VS. Met zijn gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van SAP Treasury-implementaties biedt hij ondersteuning bij wereldwijde transformatieprojecten. [Artikel gaat verder na de volgende alinea]

Vermoedt u dat dit artikel interessant is voor anderen binnen uw organisatie of netwerk, wijs anderen hier dan op door dit bericht te delen via uw whatsapp, email, Linkedin of Twitter (bovenaan dit artikel).

Karsten brengt met zijn consultancy-achtergrond vergaande ervaring mee in grootschalige treasury transformatieprojecten waarbij nauw wordt samengewerkt tussen on-site en nearshoring teams. Daarnaast heeft Karsten brede kennis over het implementeren van innovatieve technologie binnen het treasury- en risicodomein. Zijn expertise sluit aan bij Zanders’ missie om waarde te vergroten door financiële performance te leveren aan onze klanten.

Lees ook:

Bent u accountant of heeft u te maken met accountancy en heeft u een visie op dossiers, issues en (praktische) zaken die voor de sector relevant zijn, informeer dan de redactie voor een mogelijke publicatie, blog, analyse of een interviewgesprek.

 

Zanders is een toonaangevend, onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op treasury en risicomanagement. Sinds de oprichting in 1994 ondersteunt Zanders multinationals, financiële instellingen, overheidsinstanties en NGO’s bij het aanpakken van complexe financiële uitdagingen. Met een team van experts biedt Zanders innovatieve oplossingen en adviesdiensten op het gebied van treasury strategie, risicomanagement en SaaS-oplossingen. Het bedrijf heeft kantoren in Europa, het Midden-Oosten, de VS en Azië, en staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en diepgaande expertise.

Als toonaangevende bron voor financieel nieuws, financiële strategieën en inzichten in finance, helpt FM.nl financieel directeuren, hoger financieel management en CFO’s om voorop te blijven lopen. Schrijf u daarom nu in voor de FM-nieuwsbrief met al het relevante nieuws en unieke en inspirerende (netwerk)evenementen en volg ons op Linkedin.

Gerelateerde artikelen