Wat hebt u nodig om een strategische partner te worden in uw organisatie

De technologische innovaties op het gebied van business software gaan snel. Zijn uw financiële teams klaar om deze nieuwe technologieën in hun dagelijkse werkzaamheden te omarmen? Als u en uw team de ambitie hebben om een strategische rol in de organisatie te vervullen, dan moet u gebruikmaken van deze innovaties. Het Business Empowerment Maturity Model biedt u en uw financiële teams de mogelijkheid om dit doel te bereiken.

Deze whitepaper uit onze CFO Strategic Empowerment serie gaat in op uw knelpunten/uitdagingen, hoe u daarmee kunt omgaan, welke technologie u kunt inzetten en wanneer. Ontdek waar in het Business Empowerment Maturity Model u zich momenteel bevindt en wat u kunt doen om uw doel te bereiken.

Met dit artikel:

•verkrijgt u via het Business Empowerment Maturity Model inzicht in waar uw team zich bevindt
•leert u te herkennen wat de knelpunten zijn die u er van weerhouden om meer strategisch te handelen
•begrijpt u hoe u deze knelpunten tegenhoudt en wat u moet doen om dit te overwinnen
•krijgt u een overzicht van wat de technologische oplossingen u kunnen bieden.

De CFO Strategic Empowerment Serie is ontwikkeld in samenwerking met Ray Leclercq, CFO van Unit4 en Sjoerd-Jaap Westra, Global Product Marketing Manager 'Office of the CFO'. Wilt u meer informatie? Bezoek onze Office of the CFO website of neem contact met ons op via [email protected].

Downloaden? Klik hier!