10 mei 2016

De technologische innovaties op het gebied van business software gaan snel. Zijn uw financiële teams klaar om deze nieuwe technologieën in hun dagelijkse werkzaamheden te omarmen? Als u en uw team de ambitie hebben om een strategische rol in de organisatie te vervullen, dan moet u gebruikmaken van deze innovaties. Het Business Empowerment Maturity Model biedt u en uw financiële teams de mogelijkheid om dit doel te bereiken.

Deze whitepaper uit onze CFO Strategic Empowerment serie gaat in op uw knelpunten/uitdagingen, hoe u daarmee kunt omgaan, welke technologie u kunt inzetten en wanneer. Ontdek waar in het Business Empowerment Maturity Model u zich momenteel bevindt en wat u kunt doen om uw doel te bereiken.

Met dit artikel:

•verkrijgt u via het Business Empowerment Maturity Model inzicht in waar uw team zich bevindt
•leert u te herkennen wat de knelpunten zijn die u er van weerhouden om meer strategisch te handelen
•begrijpt u hoe u deze knelpunten tegenhoudt en wat u moet doen om dit te overwinnen
•krijgt u een overzicht van wat de technologische oplossingen u kunnen bieden.

De CFO Strategic Empowerment Serie is ontwikkeld in samenwerking met Ray Leclercq, CFO van Unit4 en Sjoerd-Jaap Westra, Global Product Marketing Manager 'Office of the CFO'. Wilt u meer informatie? Bezoek onze Office of the CFO website of neem contact met ons op via [email protected].