13 oktober 2016

Binnen het domein van de financiële afdeling zullen er altijd argumenten zijn voor en tegen de capaciteiten van Excel en spreadsheets in het algemeen. Ondanks alle fouten en tekortkomingen, zijn alle pogingen om spreadsheets te vervangen of te elimineren niet gelukt.

Om de tekortkomingen van Excel te overwinnen, moeten organisaties een performance management oplossing inzetten dat het financieel-vriendelijke karakter van Excel uitbreidt en tegelijkertijd de foutgevoelige functionaliteiten van de ‘op zichzelf-staande’ spreadsheets elimineren, dit om aan de eisen van zowel de financiële afdelingen als ICT te voldoen.

Het verlichten van repetitieve arbeidsintensieve werklasten en het stroomlijnen van de performance management taken, stelt organisaties in staat zich beter te richten op versterking van de operationele processen die uiteindelijk resulteren in meer winstgevende groei en een meer bevredigende gebruikerservaring.

Lees in deze whitepaper verder over de voor- en nadelen van het gebruik van elektronische spreadsheets voor Performance Management doeleinden