03 mei 2016

Een goede oplossing voor practice management bepaalt het verschil tussen een gebrekkig georganiseerde praktijk en een bloeiende, winstgevende praktijk. U kunt over nog zoveel slagvaardige medewerkers beschikken, maar zonder de juiste tools neemt hun kans op succes af. Succesvolle accountants- en administratiekantoren weten welke hulpmiddelen hun werknemers nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Uw werknemers zijn immers minder productief als ze voortdurend bezig zijn met het noteren van uren op papier of het invoeren van cijfers in spreadsheets. Bovendien blijft er dan minder tijd over voor acquisitie en het opbouwen van een goede relatie met uw klanten.

Beschikt u over een systeem dat naadloos aansluit bij alle interne processen van uw kantoor? Zoals resourceplanning, voortgangsbewaking, urenregistratie en klantbeheer. Als u kiest voor een cloudoplossing voor practice management die speciaal voor accountants- en administratiekantoren is ontwikkeld, bespaart u veel tijd en geld.

Wilt u ook weten hoe u het succes van uw accountantskantoor een boost kunt geven met de kracht van een moderne oplossing voor practice management? Download dan onze whitepaper.