03 november 2021

Optiminds

Als de marktleider in Enterprise-applicatiesoftware biedt SAP een volledig geïntegreerd platform en vormt het de basis voor de kernactiviteiten van veel bedrijven. Het platform bevat cruciale data, applicaties en analytische tools om de efficiëntie van bedrijfsprocessen te verhogen, zodat Finance de transformatie naar digitale business kan leiden.

Desondanks kunnen inefficiëntie, operationele verspilling en complexiteit in SAP uw vermogen om concurrerend te blijven bedreigen. Process Mining geeft inzicht in hoe u deze operationele obstakels kunt wegwerken om de uitvoeringscapaciteit van uw processen te verhogen, zodat u optimale prestaties kunt behalen.

Van Purchase to Pay (P2P) tot Order to Cash (O2C), Process Mining helpt u uw SAP-processen te verbeteren binnen uw bedrijf. SAP registreert alle gebeurtenissen gedurende het hele proces. Op basis van deze gegevens maakt de Process Mining software van Minit een kaart van het proces om gemakkelijk te identificeren waar en wanneer fouten optreden, welke afdelingen erbij betrokken zijn en welke procesvariaties leveranciers/klanten het vaakst volgen.

Download de Process Mining on SAP Whitepaper