06 april 2020

Data delen zal van cruciaal belang zijn om het bedrijf te verbinden en te concurreren in het huidige en toekomstige bedrijfsklimaat. Een hyperconnected bedrijf worden dat agile is en snel kan reageren, dat data met succes verwerkt en omzet in inzicht: dat zijn de twee pijlers van succes. Het is echter geen race of aanvinkoefening: gegevensbeheer is continu, het proces waarin data wordt verwerkt en gedeeld met de rest van het bedrijf om besluitvorming mogelijk te maken, moet regelmatig worden herzien.

Het is essentieel om een holistisch perspectief te hebben en na te denken over hoe je nieuwe technologieën kan gebruiken om de klantervaring continu te verbeteren. De sleutel is, dat welke route je ook neemt om te innoveren, het wordt ingebed in de bedrijfscultuur, dat het de mentaliteit wordt voor iedereen. Als je daarin slaagt, voelen de veranderingen helemaal niet storend aan, maar voelen ze zoals ze moeten zijn - evolutie: het overleven van de sterkste.

Wil je weten hoe deze transformationele technologieën je financiële afdeling kan helpen innoveren? Lees dan de white paper van Oracle: "Connected intelligence for high performance, inside the minds of finance and operations data leaders".