25 mei 2016

Big data is voor veel organisaties het onderwerp van het moment. Iedereen is doordrongen van de kansen die (big) data biedt als het op een goede manier te ontsluiten en analyseren is. Betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen nemen, begint met betrouwbare data en analytics. Toch blijkt het in veel gevallen nog niet zo eenvoudig om ermee van start te gaan. Want meer waarde halen uit data: hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? Hoe maak je een betrouwbare business case? En hoe hou je het beheersbaar én schaalbaar?

In deze whitepaper leest u hoe data discovery en analytics een antwoord bieden op deze vragen. U zult zien hoe deze aanpak kan helpen om in korte tijd heel concrete resultaten te boeken. Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan leert u in vogelvlucht hoe u bruikbare antwoorden krijgt op uw gestelde hypotheses. U toetst de onderwerpen waarvan u verwacht dat er nog verbeteringen mogelijk zijn of kosten zijn te besparen. Kortom, de gebieden waar ‘nog wat te halen valt’. Bovendien biedt een aantal cases een inkijk in de resultaten die data discovery heeft opgeleverd.

We vertrouwen erop dat u na het lezen van dit stuk onze conclusie deelt: beginnen met data betekent dat u gaat winnen met data.