19 oktober 2016

Big data is voor veel organisaties het onderwerp van het moment. Iedereen is doordrongen van de kansen die (big) data biedt als het op een goede manier te ontsluiten en analyseren is. Betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen nemen, begint met betrouwbare data en analytics. Toch blijkt het in veel gevallen nog niet zo eenvoudig om ermee van start te gaan.

Want meer waarde halen uit data: hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? Hoe maak je een betrouwbare business case? En hoe hou je het beheersbaar én schaalbaar?

In deze whitepaper leest u hoe assortimentsoptimalisatie kan helpen om uw klanten gerichter te bedienen. Inergy en Veneficus beschikken over ruime ervaring als het gaat om Business Intelligence en analytics. Samen hebben wij een instrument ontwikkeld waarmee u diepgaand inzicht krijgt in uw assortiment. Zodat u op basis van harde cijfers kunt besluiten welke producten u wilt promoten, welke processen u kunt optimaliseren en welke producten u beter uit de schappen kunt halen.

Inergy en Veneficus hebben samen een krachtige aanpak ontwikkeld die zich in de praktijk heeft bewezen. We vertrouwen erop dat u na het lezen van deze whitepaper onze conclusie deelt: assortimentsoptimalisatie begint met advanced analytics.