Webinar: Finance in the fast lane

FM.nl Lidmaatschap, FM Club Lidmaatschap, Expert Lidmaatschap

 Datum/tijdstip: 24 september 2020 09:30

 Locatie: Webinar

 

 

 

 

 

Tijdens de CFO Day 2015 stond de accelererende technologische vernieuwing en snel toenemende connectiviteit als bedreigingen van de status quo centraal. Start-ups zouden binnen enkele jaren complete markten overnemen en de gevestigde orde (grote corporates) zou in gevaar komen. Bovendien zouden financials door technologie overbodig worden. Maar is dat ook zo?

Hoe kijken we hier 5 jaar later op terug? Er is een toenemende impact van nieuwe technieken zoals artificial intelligence, machine learning en predictive analytics op verschillende financiële processen. Ook hebben de businessmodellen van technologische bedrijven met veel klanten, weinig omzet, geen winst en enorme marktwaarde, de neiging op een andere manier naar financials te kijken. Echter, praktijkvoorbeelden laten zien dat je juist naar de onderliggende financials moet blijven kijken. Het is hoe dan ook duidelijk dat de rol van de financial manager blijvend veranderd is.

Samen met CCH Tagetik, Paul Smits en Hugo Mans dagen wij u uit om tijdens het webinar in gesprek te gaan en uw ideeën en vragen te delen.


Meld je nu eenvoudig aan
Meld je nu aan voor het webinar. 


Programma


09.30 Welkom
09.30 Start webinar
10.30 Einde webinar