Toegankelijk voor: CFO’s, Financieel Directeuren, controllers en Financieel Managers van bedrijven met een omzet van 50 tot 500 miljoen euro.

Datum/tijdstip: 10 november 2022

Locatie: Gooiland, Hilversum

Investering: Kosteloos

Op 10 november Leadership in Finance Summit 2022 plaats, ditmaal bij Gooiland te Hilversum. Dit is het jaarlijkse event voor  CFO’s, Financieel Directeuren, controllers en Financieel Managers. Het event om uw teamleden bij te betrekken.  Laat je inspireren tijdens keynotes, Round Tables en masterclasses én ontmoet meer dan 400 financiële vakgenoten. Wij openen de deuren naar een wereld met thought leadership, kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden op een prachtige locatie. In 2022 verkennen wij samen het thema ‘Get your story straight’

Meld je eenvoudig aan
Kosteloze deelname aan Leadership in Finance Summit is voorbehouden aan  CFO’s, Financieel Directeuren, controllers en Financieel Managers van bedrijven met een omzet van 50 tot 500 miljoen. Graag verwelkomen je samen met je team -1 -2 om inspiratie op te doen en te netwerken.. Meld je hier direct aan. 

Heb je vragen? Of wil je betrokken zijn als partner bij Leadership in Finance Summit 2022? Neem dan contact met op met Anne Brenninkmeijer.