Datum/tijdstip: 19 april 2023

Locatie: Van der Valk Hotel Schiphol, Hoofddorp

Investering: Kosteloos voor financieel managers, financieel directeuren, CFO's en (corporate) controllers

Op 19 april 2023 vind de 8e editie van FM Dag plaats in het van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp. FM Dag is hét event voor financieel managers, financieel directeuren, CFO's en (corporate) controllers van organisaties met een omzet van minimaal 50 miljoen euro, met focus op familiebedrijven. Meld je nu kosteloos aan.

Advies van top CFO's en denkers
Laat je inspireren tijdens keynotes, Round Tables en masterclasses én ontmoet meer dan 300 financiële vakgenoten. Wij openen de deuren naar een wereld met thought leadership, kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden.

Thema: Focus on Value
Waardecreatie. Het is een begrip dat nauwelijks uitleg behoeft, maar tegelijkertijd veel vragen oproept. Want wat is waarde? En voor wie? Hoe ontstaat waarde en hoe verdwijnt het? Wat vinden we eigenlijk waardevol? Eén ding is zeker: als financieel manager lever je een belangrijke bijdrage aan de waardecreatie van jouw organisatie of onderneming. En zeker niet alleen in financiële zin.

Daarom gaan we tijdens FM Dag 2023 met elkaar in gesprek over alles dat aan het begrip waarde raakt. Van de waarde van kerncompetenties en de prijs van resources tot de waarde van nieuwe businessmodellen, waardeketens, true pricing en de slimme inzet van kapitaal. We brainstormen over de drijvende krachten achter inflatie, de prijsontwikkeling van kunst, crypto ’s en NFTs en de relatie tussen groei en winstgevendheid. Maar ook over hoe jijzelf nog waardevoller kunt zijn.

Meld je nu kosteloos aan
Deelname is voorbehouden aan financieel managers, financieel directeuren, CFO's en (corporate) controllers van organisaties met een omzet van tussen de 50 miljoen euro. Meld je hier direct aan. 

Heb je vragen? Of wil je betrokken zijn als partner bij FM Dag 2023? Neem gerust contact op met Daan Commandeur, partner manager finance community bij Sijthoff Media.

Kijk op FM-dag.nl voor meer informatie.