Toegankelijk voor: leden van de CFO Association en het Controllers Netwerk

Datum/tijdstip: 13 april - 10:00 uur

Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht

Investering: Kosteloos voor financieel eindverantwoordelijken

Op 13 april vindt de 7e editie van FM Dag, ditmaal in TivoliVredenburg.  FM Dag is hét event voor financieel eindverantwoordelijken binnen bedrijven met een omzet tot 250 miljoen euro, met focus op familiebedrijven.  

Advies van top CFO's en denkers
Laat u inspireren tijdens keynotes, Round Tables en masterclasses én ontmoet meer dan 350 financiële vakgenoten. Wij openen de deuren naar een wereld met thought leadership, kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden in een altijd even schitterende ambiance. In 2022 gaan wij met elkaar het thema 'The Rise and Fall of Empires' verkennen!
. Lees meer over het thema en de sprekers op FM-dag.nl.

Meld je eenvoudig aan
Deelname is voorbehouden aan financieel eindverantwoordelijken binnen organisaties met een omzet van 20-200 miljoen euro. Meld je hier direct aan. 

Ook leden van de CFO Association of het Controllers Netwerk zijn welkom. Ook lid worden? Meld je dan aan voor de CFO Association of Controllers Netwerk en bezoek de FM Dag kosteloos.

Heb je vragen? Of wil je betrokken zijn als partner bij FM Dag 2022? Neem gerust contact met op met Anne Brenninkmeijer.