FM Dag 2020 | In symfonie

Financieel eindverantwoordelijken

 Datum/tijdstip: 16 Sep 2020 10:00

 Locatie: Hybride event

 

 

 

 

Bent je financieel eindverantwoordelijk voor jouw organisatie? Wil je jouw bedrijf laten groeien? Neem dan deel aan de FM Dag 2020. FM Dag is ieder jaar een feestelijk en gezellig druk evenement voor financials. Deze 5e editie van FM Dag zal er, in verband met de coronamaatregelen, anders uit gaan zien dan voorgaande jaren. Maar met alle inspirerende sprekers die op het programma staan, wordt er niets ingeleverd op de verdieping en kennisoverdracht. Wat houdt dit precies in? Je kunt FM Dag op uitnodiging bijwonen in Bussum of online via een live-stream. Je kijkt online mee tijdens het plenaire programma en de verschillende subsessies, deze worden live gestreamd. Een unieke mogelijkheid om óók vanuit huis naar diverse sprekers te luisteren en je te laten inspireren. Via de chat kun je vragen stellen aan de sprekers, waardoor de sessies interactief zullen zijn.

Thema FM Dag 2020: In symfonie
Het ene instrument speelt hard als het andere zacht is. Ieder volgt zijn eigen melodie. Toch is het geheel in harmonie, het volgt een ritme, ligt op een vaste koers. Dat is de kern van de symfonie. Soms is er rust nodig, dan weer versnelt alles, in een razende vaart op weg naar een duidelijk doel. Eigenlijk gaat het in een bedrijf net zo. Er zijn eerste violisten, lead guitars, een hele slagwerksectie of een enkele drummers. En iemand moet dat alles leiden, begeleiden, en corrigeren: net als bij een orkest is er ook een dirigent nodig voor de zakelijke symfonie. Sommige bedrijven zijn klassiek en die volgen de bekende weg die gevraagd en noodzakelijk blijft. Andere zijn meer jazzy, er is meer ruimte voor improvisatie, agile reageren op wat er gebeurt. Kunnen we onze symphonie ook aanpassen naar wat nodig is? Hoe klinkt jouw bedijfssymfonie?

Advies van top CFO's en denkers
Wij nemen je mee langs een veelzijdig en prikkelend dagprogramma. Laat u op FM Dag 2020 adviseren door top CFO's en denkers. Lees meer over het programma en sprekers op FM-dag.nl.


Meld je nu eenvoudig aan
Meld je nu aan voor FM Dag online en selecteer welke sessies jij wilt volgen gedurende de dag. Nodig ook gerust je collega's uit om deel te nemen.


Programma


10.00 Opening FM Dag
12.15 Eerste ronde sessies 
14.00 Tweede ronde sessies
15.00 Derde ronde sessies
16.15 Vierde ronde sessies
16.45 Afsluiting FM Dag met Dominic Seldis