FM Club | Power BI voor Financials

 Toegankelijk voor: FM.nl Lidmaatschap, FM Club Lidmaatschap, Expert Lidmaatschap

 Datum/tijdstip: 25 Nov 2020 16:45

 Locatie: nader te bepalen

 Investering: Leden nemen kosteloos deel

Bezoek het FM Club Forum

Laat u tijdens het FM Club Forum op 25 november inspireren door de Masterclass ‘(on)mogelijkheden van Power BI voor de financial professional’. Dhr. Tony de Jonker is 2015 benoemd tot ‘Excel Most Valuable Person’ en deelt graag zijn kennis met u. Sluit de middag af tijdens de gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Masterclass ‘(on)mogelijkheden van Power BI voor de financial professional’

Met de komst van big data zijn gegevens uit verschillende bronnen beschikbaar voor verwerking, analyse en presentatie. Power BI is, als verlengstuk van het moderne Excel, een handige tool om data toegankelijk te maken. Steeds meer ondernemingen zetten dit in als Business Intelligence Tool. Wilt u als finance professional bij de tijd blijven? Ontdek in deze masterclass hoe je hiermee begint.

Door: Dhr. Tony de jonker, Excel Most Valuable Person

Programma

Nader te bepalen.

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?

Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.