Datum/tijdstip: 16-02-2023 | 12:00 uur

Locatie: Het Scheepvaartmuseum, Amsterdam

Investering: Kosteloos

Op donderdag 16 februari 2023 organiseert FinancieelManagement.nl in samenwerking met Northwave een uniek Forum over Cybersecurity voor financieel managers. Hoe kun jij in control komen en blijven en het risico van cybercriminaliteit zo klein mogelijk houden? Samen met vakgenoten en de experts van Northwave bouwen we aan jouw Masterplan.

Van Masterclass tot Masterplan! 
Cybercriminaliteit en cyberspionage zijn een steeds grotere bedreiging voor de continuïteit van jouw onderneming. Tijdens dit CFO Forum helpen experts van Northwave je om op basis van de meest actuele inzichten en best practises een Cybersecurity Masterplan op te stellen. 

Het Masterplan helpt je om structureel in control te komen van dit complexe en dynamische thema.

Meld je aan 

 

Programma 

12.00 - 13.00 uur: Ontvangst met Lunch

13.00 - 14.00 uur: Blok 1 - Cyberrisk, een specifieke dynamiek 
Wat maakt cybercrime anders dan andere risks? Wat moet je weten over de specifieke dynamiek - en hoe bedreigt deze dynamiek de business strategie en continuïteit van mijn organisatie?
Tijdens deze sessie breng je het Cyberrisk profiel van jouw organisatie in kaart. 

14.30 - 15.00 uur: Pauze

15.00 - 16.30 uur: Blok 2 - De leidende principes van Security management
Wat zijn de best practices en principes voor een veilige digitale reis van jou, je collega’s en je organisatie? Hoe organiseer je structuur in het beschermen van jouw business en bedrijf? Aan het einde van deze sessie ontvang je een blauwdruk voor jouw persoonlijke Masterplan. 

16.30 - 18.00 uur: Borrelen en netwerken

Locatie: Het Scheepvaartmuseum Amsterdam