Toegankelijk voor: Kosteloos voor accountants

Datum/tijdstip: 20 juni 2023

Investering: Kosteloos voor accountants

 

 

Op 21 juni vond de Accountancy Expo 2022 plaats in Expo Houten. Pre-registreer je nu voor 20 juni 2023

Ontdek alle nieuwe tools, innovaties en systemen en wissel kennis uit met exposanten en andere vakgenoten. Bovendien leer je van interessante sprekers tijdens masterclasses en ontdek je de allernieuwste innovaties tijdens partnersessies.

Hoe zorg je dat je als accountant in topconditie bent voor toekomstige uitdagingen? Door Fit for the Future te blijven en je vandaag nog aan te melden voor Accountancy Expo 2022. De beurs is al jaren hét event waar je als accountant alles hoort en ziet over de laatste trends en ontwikkelingen die voor jou relevant zijn.

Accountancy is topsport en net zoals in sport worden (technische) skills steeds belangrijker om mee te komen in het vak.  Op Accountancy Expo vind je daarom een topselectie van oplossingen, productpresentaties en masterclasses met thema’s als cash– en creditmanagement, reporting, RPA, blockchain, A.I., leiderschap, compliance, security, talent management.

Het event is een uitstekende aanvulling op je PE-portfolio door het gevarieerde programma en de interessante sprekers. Hoe heeft bijvoorbeeld de voormalig CFO van Ajax bijna 20 jaar het vak beleefd? Hoe ga je veilig om met al je gegevens? Wat is de toekomst van ons geld? Samen met jou zoeken we naar de antwoorden op al deze vragen.

Kijk voor meer informatie op AccountancyExpo.nl of meld je hier direct aan.