Leadership in Finance Summit 2023 – Check your assumptions at the door!

Toegankelijk voor: CFO’s, Financieel Directeuren en Corporate Controllers van organisaties met een omzet vanaf €75 miljoen.

Datum/tijdstip: 31 oktober 2023 09:30

Locatie: Spant! Bussum

Aannames, als CFO of Corporate Controller gebruik je ze elke dag bij het nemen van belangrijke beslissingen. Onze aannames zijn het resultaat van persoonlijke ervaringen, privé-overtuigingen en de omgeving waarin we opereren.

Ben jij je eigenlijk bewust de aannames die jouw keuzes bepalen?
Welke aannames heb jij bijvoorbeeld over jezelf, je bedrijf, je team en de wereld om je heen? En kloppen deze aannames nog wel?

Tijdens het Leadership in Finance Summit ontdek je hoe je jouw aannames expliciet maakt en omzet in scherpere inzichten en winnende strategieën.

Laat je inspireren tijdens keynotes, Round Tables en masterclasses én ontmoet 300 financiële vakgenoten. Wij openen de deuren naar een wereld met thought leadership, kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden op een prachtige locatie.

Kosteloze deelname aan het Leadership in Finance Summit is voorbehouden aan CFO’s, Financieel Directeuren en Corporate Controllers van bedrijven met een omzet vanaf €75 miljoen.