CFO Studio: Neem betere beslissingen

Datum/tijdstip: 08 juni 2023 10:00

Locatie: Online

Meld je kosteloos aan >>

Voor CFO’s is het van cruciaal belang om een compleet beeld te hebben van de bedrijfsvoering en te begrijpen hoe verschillende afdelingen en processen samenwerken. Daardoor maak je immers betere beslissingen. Te gast in deze editie van CFO Studio zijn Niels van Bladeren (CFO LBC Tank Terminals), Jan Bouten (CFO Arcadis Resilience) en Sam-Ray Atta (Account Executive Jedox).

Welke controlemechanismen moet je inbouwen? Wat zijn de verplichtingen en risico’s van transparantie? Hoe werk je succesvol samen met andere bedrijfsafdelingen? Welke rol spelen technologie en AI in rapportage? Ontdek in deze editie van CFO Studio hoe je de verwachtingen van alle stakeholders waarmaakt door betere beslissingen te nemen en risico’s beter te beoordelen.

Meld je kosteloos aan >>


Gasten

Niels van Bladeren, CFO LBC Tank Terminals
Niels van Bladeren is een ervaren CFO met een sterke achtergrond in infrastructuur en private equity. Zijn vermogen om goede beslissingen te nemen is gebaseerd op zijn brede kennis en ervaring in financiële strategieën en het beheren van complexe financiële operaties.

 

 

Jan Bouten, CFO van Arcadis Resilience. Jan Bouten, werkt al ruim 10 jaar bij Arcadis en heeft 22 jaar ervaring bij Philips. Hij heeft een sterke trackrecord in internationaal financieel management, strategische planning en het bouwen van sterke teams. Tijdens CFO Studio deelt hij zijn inzichten over het nemen van de beste beslissingen.

 

 

Sam-Ray Atta, Account Executive bij Jedox. Sam-Ray heeft zo’n 10 jaar ervaring in IT, met name gericht op oplossingen voor data- en performance management. In zijn rol bij Jedox werkt hij met mensen uit verschillende branches en bedrijfsafdelingen. Daarnaast biedt Sam-Ray organisaties advies over hoe zij meer kunnen halen uit data en technologie en zo hun business planning te verbeteren.

 

Presentatie
René de Monchy | Sijthoff Media

Duur
45 minuten

Terug