API-dekking van smart money app Yolt in Nederland voorbij de 90 procent.

Open banking provider Yolt Technology Services biedt nu een bank API-dekking van meer dan 90 procent in Nederland. Yolt biedt API-verbindingen met de belangrijkste banken van Nederland waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS Bank, Regio Bank, ASN Bank, Bunq en Revolut.

Dankzij groei door recente connecties met bedrijven zoals Revolut, heeft Yolt nu gemiddeld meer dan 14 miljoen API calls per week. De meeste gaan via de smart money app Yolt. In lijn met de ambities om de vooruitgang van de sector te stimuleren heeft het bedrijf onlangs haar API opengesteld voor gelijkgestemde bedrijven die willen investeren in open banking-technologie en hun aanbod willen uitbreiden en hun dienstverlening willen personaliseren en optimaliseren.

Vanaf de introductie van de van Open Banking en PSD2 richtlijnen bouwt, beheert en onderhoudt Yolt account aggregation services (AIS), payment initiation services (PIS) en dataverrijking in Europa.

(bron: Yolt)

Ontdek de power van Big Data & Analytics

Zoek je een praktische cursus over Big Data speciaal voor financials? Ontdek hoe je Big Data direct toepast in jouw business. Volg de driedaagse training Big Data & Analytics (inclusief 4 E-learning modules) en ontvang de tools en inzichten om de kwaliteit van rapportages en adviezen te optimaliseren.

Meer informatie