-   Zaterdag 19 April 2014
Inloggen   |   Registreren   |  Contact
10-10-2007 17:47 Hoe organiseer ik een workshop cq. demonstratie?

Jan Bletz
Journalist
Chief Financial Officer Magazine

Een workshop of een demonstratie organiseren vereist een hele duidelijke communicatie naar zowel de leverancier van het pakket als de deelnemers vanuit de eigen organisatie. De werelden van de leverancier en die van de organisatie dienen bij elkaar te komen. Beide organisaties zullen daarvoor een agenda in het hoofd hebben. Een slechte voorbereiding leidt maar al te vaak tot een niet effectieve demonstratie. Maak een heel duidelijke agenda met een tijdsindeling die strikt wordt gehanteerd. Het beste werkt het voorbereiden van een casus van de eigen organisatie die de leverancier tijdig ontvangt en kan voorbereiden. Wees ook hier strikt in: Is de demonstratie niet voorbereid door de leverancier op basis van de aangeleverde gegevens, dan kan de demonstratie beter worden afgelast. Het heeft geen zin om naar stokpaardjes van de leverancier te kijken. De eigen situatie van de organisatie; daar draait het om.

« Terug naar Selectie van financiële software

Inloggen

Om alle reacties op dit topic te kunnen lezen en om zelf te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Als u nog niet bent aangemeld, kunt u zich hier aanmelden.

Aanmelden | Wachtwoord vergeten

Zoeken

Reageren

U kunt op deze pagina een reactie op dit topic plaatsen door onderaan deze pagina uw reactie te schrijven. Nadat u uw reactie geplaatst heeft staat deze onderaan in de bij de reacties.

Bij uw reactie worden de volgende gegevens van u getoond: datum, foto, naam, functie en organisatie. Deze hoeft u niet meer in te vullen. Uw email adres wordt niet gepubliceerd Andere bezoekers kunnen op uw reactie reageren of via uw profiel pagina een bericht naar u sturen.

U kunt alleen reacties bekijken of reageren als u bent ingelogd. Als u nog niet bent ingelogd kunt u onderaan deze pagina inloggen. Bent u nog niet aangemeld op Financieel-Management.nl? klik dan hier.

Trainingen & Evenementen

Cursus Actief in overnames

Bent u ondernemer, manager, accountant, adviseur of financier? Bent u reeds actief in overnames of wilt u komend jaar een bedrijf (ver)kopen? Dan is de tweedaagse cursus Actief...

Cursus Business Valuation

Krijgt u wel genoeg geld voor de aandelen van uw bedrijf bij verkoop? En hoe weet u zeker dat u als koper niet te veel betaalt? Bent u ondernemer, financier of adviseur en wilt...

M&A Awards 2014

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt van de branche met prestigieuze prijzen voor de beste deals, adviseurs en financiers. Circa 700 insiders zijn aanwezig op het...