-   Donderdag 17 April 2014
Inloggen   |   Registreren   |  Contact
26-10-2007 09:44 Wat houdt toekenningsbeschikking in?

De redactie
Redactie
Financieel Management

De toekenningsbeschikking is van belang omdat u hiermee aanspraak kunt maken op financiële middelen en de betaling daarvan. De toekenningsbeschikking informeert u over uw rechten en plichten en over die van de subsidiegever. De beschikking behoort een omschrijving te bevatten van de te subsidiëren activiteiten. Die omschrijving kan variëren van zeer gedetailleerd tot uiterst globaal. Bij een globale omschrijving kan de subsidiegever achteraf minder snel stellen dat de activiteiten niet of niet op de juiste wijze zijn verricht. Soms is op het moment van de toekenning alleen een globale omschrijving mogelijk, bijvoorbeeld bij activiteiten die nog in een vroeg stadium van ontwikkeling zijn of een experimenteel karakter hebben. De concrete omschrijving kan dan later worden uitgewerkt, voor zover de toekenningsbeschikking hierom vraagt.

« Terug naar Subsidies

Inloggen

Om alle reacties op dit topic te kunnen lezen en om zelf te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Als u nog niet bent aangemeld, kunt u zich hier aanmelden.

Aanmelden | Wachtwoord vergeten

Zoeken

Reageren

U kunt op deze pagina een reactie op dit topic plaatsen door onderaan deze pagina uw reactie te schrijven. Nadat u uw reactie geplaatst heeft staat deze onderaan in de bij de reacties.

Bij uw reactie worden de volgende gegevens van u getoond: datum, foto, naam, functie en organisatie. Deze hoeft u niet meer in te vullen. Uw email adres wordt niet gepubliceerd Andere bezoekers kunnen op uw reactie reageren of via uw profiel pagina een bericht naar u sturen.

U kunt alleen reacties bekijken of reageren als u bent ingelogd. Als u nog niet bent ingelogd kunt u onderaan deze pagina inloggen. Bent u nog niet aangemeld op Financieel-Management.nl? klik dan hier.

Trainingen & Evenementen

Cursus Actief in overnames

Bent u ondernemer, manager, accountant, adviseur of financier? Bent u reeds actief in overnames of wilt u komend jaar een bedrijf (ver)kopen? Dan is de tweedaagse cursus Actief...

Cursus Business Valuation

Krijgt u wel genoeg geld voor de aandelen van uw bedrijf bij verkoop? En hoe weet u zeker dat u als koper niet te veel betaalt? Bent u ondernemer, financier of adviseur en wilt...

M&A Awards 2014

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt van de branche met prestigieuze prijzen voor de beste deals, adviseurs en financiers. Circa 700 insiders zijn aanwezig op het...