-   Donderdag 24 April 2014
Inloggen   |   Registreren   |  Contact

Geen externe adviseurs bij fusie DHV en Royal Haskoning

Geplaatst op 28-02-2012 door Willem van Oosten
676 x gelezen

Printversie    Verstuur    Reageer      Uw beoordeling:

Er zijn geen externe adviseurs betrokken bij de onderhandelingen voor de fusieovereenkomst van ingenieursbureaus DHV en Royal Haskoning. Dat meldt een woordvoerder van DHV. Het fusiebedrijf wordt één van de veertig grootste ingenieursbureaus wereldwijd.

Volgens de woordvoerder waren er geen externe adviseursnodig vanwege het vriendschappelijke karakter van de fusie. De ingenieursbureaus maakten dinsdag bekend op basis van gelijkwaardigheid te willen fuseren tot een ingenieursbureau met 8000 medewerkers met een gezamenlijke omzet van circa €700 miljoen. Hiervoor hebben beide bedrijven een 'letter of intent' ondertekend.
 
Volgens de woordvoerder zullen er wel adviseurs worden ingeschakeld bij de wederzijdse due diligence. Wie de due diligence gaan doen is niet bekend gemaakt.


Trainingen & Evenementen:


- Cursus Actief in overnames
- Cursus Business Valuation
- Training De Controller als Business Partner
- Cursus Excel 2003 voor financieel managers
- Cursus Financieel Management voor niet-financiële managers
- Training Financiele Analyse
- Cursus Jaarrekening Lezen
- Training Onderhandelen

Gerelateerde vacatures op Finance.nl


- Traineeship pensioenen omgeving Limburg - Amsterdam
- Accountant AA (Aankomend vennoot) regio Bergen op Zoom - Bergen op Zoom
- Senior portfoliomanager Equity - Amsterdam
- Pensioenspecialist - Amsterdam
- Medewerker Excasso - Amsterdam
- BTW adviseur Breda - Breda


Plaats een reactie:

Naam:
Datum: 24-04-2014

Beveiliging:Trainingen & Evenementen

Cursus Actief in overnames

Bent u ondernemer, manager, accountant, adviseur of financier? Bent u reeds actief in overnames of wilt u komend jaar een bedrijf (ver)kopen? Dan is de tweedaagse cursus Actief...

Cursus Business Valuation

Krijgt u wel genoeg geld voor de aandelen van uw bedrijf bij verkoop? En hoe weet u zeker dat u als koper niet te veel betaalt? Bent u ondernemer, financier of adviseur en wilt...

M&A Awards 2014

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt van de branche met prestigieuze prijzen voor de beste deals, adviseurs en financiers. Circa 700 insiders zijn aanwezig op het...

Tijdschrift Financieel Management

Tijdschrift Financieel Management is een praktisch how-to blad boordevol cases, cijfers, handreikingen en tips & tricks voor financials. Het helpt de financial op weg in zijn/haar carrière.

Tijdschrift Financieel Management is voor financiële professionals.

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws via RSS

Financieel-Management heeft een aantal RSS-feeds. Met deze feeds kunt u het laatste nieuws van de website bijhouden zonder iedere keer de website te bezoeken. Wanneer een nieuwsbericht, artikel of column is toegevoegd krijgt u daarvan melding en kunt u de site bezoeken om het hele bericht te lezen. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van Financieel Management.

Financieel-Management.nl RSS Reader:

•  Download »
•  Meer informatie »