-   Woensdag 23 April 2014
Inloggen   |   Registreren   |  Contact

Genomineerd M&A Awards 2008, Best Buy Out Manager

Henk van Schuppen (Iddink)

Geplaatst op 27-11-2008 door De redactie
6219 x gelezen

Beoordeling (4 stemmen):   

Printversie    Verstuur    Reageer      Uw beoordeling:

In april 2008 bundelde de toonaangevende studieboekendistributeur Iddink en Rabo Capital (onderdeel van Rabo Private Equity) hun krachten. Alle activiteiten van Iddink zijn hierbij overgebracht naar een gezamenlijk bestuurde entiteit genaamd Iddink Services BV. De samenwerking stelt Iddink in staat om de huidige voordelen in het voortgezet onderwijs, vooral rond educatieve middelen, effectiever te benutten. Henk van Schuppen, directeur van Iddink, speelde een sleutelrol in de transactie. Ook in het dagelijkse management van Iddink zal Van Schuppen een grote rol blijven spelen. De acquisitie- en bancaire financiering zijn o.a. verschaft door Rabobank Nederland Corporate Clients Regioteam Gelderland en Rabobank Vallei en Rijn te Ede. Dit benadrukt mede het vertrouwen van Rabobank in Iddink en haar toekomstperspectief.

Inloggen

Om de hele pagina te bekijken en om te reageren dient u in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u nog niet bent aangemeld, kunt u zich hier aanmelden.

Aanmelden | Wachtwoord vergeten


Gerelateerde Artikelen

CFO Award 2013 uitgereikt aan Leendert van Reeuwijk, CFO Gamma Holding

Tijdens de CFO Day 2013, vandaag 6 juni in het Kurhaus te Scheveningen, is Leendert van Reeuwijk (CFO Gamma Holding) geëerd met een CFO Award.

Geplaatst op: 06-06-2013 :: 3132 x gelezen :: :: meer CFO, meer M&A, meer Toptalent, meer Movers & Shakers, meer Nieuws, lees verder »

CFO Award 2013 uitgereikt aan Herman Molenaar, CFO VanderLande Industries

Tijdens de CFO Day 2013, vandaag 6 juni in het Kurhaus te Scheveningen, is Herman Molenaar (CFO VanderLande Industries) geëerd met een CFO Award.

Geplaatst op: 06-06-2013 :: 4925 x gelezen :: meer CFO, meer Toptalent, meer Movers & Shakers, meer Nieuws, lees verder »

CFO Award 2013 uitgereikt aan Bert Groenewegen, CFO Ziggo

Tijdens de CFO Day 2013, vandaag 6 juni in het Kurhaus te Scheveningen, is Bert Groenewegen (CFO Ziggo) geëerd met een CFO Award.

Geplaatst op: 06-06-2013 :: 4098 x gelezen :: meer CFO, meer Toptalent, meer Movers & Shakers, meer Nieuws, lees verder »

Winnaar Credit Management Award 2014 is Marco van Katwijk (Manager Tone-of-Voice Essent)

Traditiegetrouw wordt aan het einde van het Jaarcongres Credit Management de Credit Management Award uitgereikt aan de beste case van het jaar. Zo ...

Geplaatst op: 20-03-2014 :: 3767 x gelezen :: :: meer Credit Management, meer Toptalent, meer Nieuws, lees verder »

Winnaar Controller of the Year Award 2014 is Robert Scheenstra (Randstad Nederland)

De Controller of the Year Award 2014 is uitgereikt aan Robert Scheenstra, Senior Manager Financial Control & Business Analyse bij Randstad Nederlan...

Geplaatst op: 01-04-2014 :: 4722 x gelezen :: :: meer Controlling, meer Toptalent, meer Nieuws, lees verder »


Trainingen & Evenementen:


- Cursus Actief in overnames
- Cursus Business Valuation
- Training Financiele Analyse
- M&A Awards 2014


Plaats een reactie:

Naam:
Datum: 23-04-2014

Beveiliging:Trainingen & Evenementen

Cursus Actief in overnames

Bent u ondernemer, manager, accountant, adviseur of financier? Bent u reeds actief in overnames of wilt u komend jaar een bedrijf (ver)kopen? Dan is de tweedaagse cursus Actief...

Cursus Business Valuation

Krijgt u wel genoeg geld voor de aandelen van uw bedrijf bij verkoop? En hoe weet u zeker dat u als koper niet te veel betaalt? Bent u ondernemer, financier of adviseur en wilt...

M&A Awards 2014

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt van de branche met prestigieuze prijzen voor de beste deals, adviseurs en financiers. Circa 700 insiders zijn aanwezig op het...

Tijdschrift Financieel Management

Tijdschrift Financieel Management is een praktisch how-to blad boordevol cases, cijfers, handreikingen en tips & tricks voor financials. Het helpt de financial op weg in zijn/haar carrière.

Tijdschrift Financieel Management is voor financiële professionals.

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws via RSS

Financieel-Management heeft een aantal RSS-feeds. Met deze feeds kunt u het laatste nieuws van de website bijhouden zonder iedere keer de website te bezoeken. Wanneer een nieuwsbericht, artikel of column is toegevoegd krijgt u daarvan melding en kunt u de site bezoeken om het hele bericht te lezen. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van Financieel Management.

Financieel-Management.nl RSS Reader:

•  Download »
•  Meer informatie »